Zadir RoomSome

Tudj meg mindent!

Ugye már a te szálláshelyed is rendelkezik weboldallal? Igyekszel odafigyelni a jó tartalmakra, a szép grafikára, a sokat mondó, csábító képekre? Akkor az oldalad látogatóid számára már biztosan kellemes emlék marad. Akár pénzt és energiát is fektetsz abba, hogy a minél hatékonyabban működjön, és egyre több legyen a direkt látogatód? Akkor már azt is elérted, hogy egyre gyakrabban emlékezzenek rád és talán többször is előkerüljön a „neved” egy tervezgetett pihenés során.

Tudod, mi hiányzik még a képből? Az a pont, amikor a látogatód a vendéged lesz. Nem a közvetítőké és a tiéd, hanem csak a tiéd.

Tudnod kell, hogy látogatód azért „téved” az oldaladra, mert ő vagy éppen a családjából, baráti társaságából pihenésre vágyik valaki. A feladat így csak annyi, hogy azonnal kielégítsük igényét, megadjuk neki azt, amire vágyik, hogy habár csak a kikapcsolódás gondolatával kattintott, de már egy lefoglalt szobával és az új élmények tervezgetésével nyomja meg az X-et a jobb felső sarokban.

Ezen a ponton nyújt segítséget a Zadir RoomSome.

Online szobafoglalási rendszer? Online kalkulációs modul? Real-time (azaz valós idejű) foglalási technika? Valójában mindhárom egyben, hiszen a RoomSome egy online kalkulációs rendszer, amivel valós időben van lehetőség az azonnali foglalásra. Így kizárva annak a lehetősége, hogy a vendég lecsúszik a kiválasztott szobáról, várólistára kell, hogy kerüljön, vagy esetleg máshol foglaljon.

Add neki TE a legjobb ajánlatot! Csinálj a látogatóból vendéget!

Zadir RoomSome, avagy a jelen lehetősége, a jövő lételeme a szobafoglalásban

Itt egy szép hosszú felsorolást találsz, amit vagy végigolvasol, vagy sem, így a biztonság kedvéért egy mondatba belesűrítettük a lényeget:

80 év szállodás (értékesítés, marketing, fejlesztés területén szerzett) tapasztalat és több mint 100 szálláshely igénye ihlette – ami magáért beszél

Ha az érveken átrágtad magadat,

vagy akár megelégedtél a csapatunkban rejlő tudással és elszántsággal és érdekelne a sok általánosság után valami gyakorlatias konkrétum is, akkor íme:

roomsome_probald_ki